Joggning till sjön med bror ;)

shuu! ska snart jogga med bror till sjön som vi var i sist! ;) höhö! vi gör de både för skojskull och för att få motion xD hahahah vad leker jag värsta SMALISEN och värsta TRÄNAREN xD hahah saaik menmen antingen bloggar jag efter eller imorgon såå ciaao! , ska inte gå nu , väntar tills min bror kommer ut från duchen sen vi taggiish :D ciiaoo!! alla maahmuud!

ny hobby!!

shoo! , har änteligen hittat en ny hobby som jag gillar!
Daaaansaa!! sväär skiit kul :D jag vill
få med i en danskola! ..
själv brukar jag hitta på dans hemma xD vilket jag gjorde nyss :D!
är typ snart klar med den sen har jag en låt till :) , skit kul tkr jag :D.
meen ajja vad gör ni annars ?:D tihi ..
ååå neeej skola imorgon -.- ... ååå joooo sommarlov snart :D
AHA AHAAA :D HURRA
..
aja hedå :D ses


saknareey Angelina<3


Kuuuuusin<3
'
kommer ihåg tiderna när vi va små :D

tuungt att fylla år samma dag som dig <33


gammal men tung lååt:D -håller med kusinen angelina!<3






I <3 U - du vet vem du är!

film kväll igår med bror !<3

shooo! igår hade jag och min bror ganska tråkigt så då gick vi ner till videobutiken och skulle långa en riktigt skräkiss som han själv inte skulle sova till xD hahhaha men vi hittade inte så därför tog vi filmen soroya M. asså jag svääär skit sorlig! jag tänker inte förklara filmen för då kommer ni som kommr från de landet att miss tolka! men ni får gå in på google och skriva soroya M. sen kommer de upp lite om den .. men aja! haha som vanligt sprang vi först till hyllan ACTION hahahah ..sen köpte vi lite godis och läsk ;) och tog in teven i vårt rum :D tihihi ..men aja jag bloggar senare , eller joo förresten kolla min kompis nya blogg! , besök och komentera! www.ladyyhannah.blogg.se .



fett svårt val!!!

Maahmuud xD

shoo alla mahmuuud vad hännnder:D!? nää driver men jag försökte fixa header  och de gick ba så här -.- men ska en vacker dag spendera min tid på desingen!! höhö! men är väldigt glad eftersom att jag har blivit vänn med en förredetta bästis igen ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:!! jppi kajeej! höhö menmen nu kommer bilder bräääh

HATAR MINA FKNG FULA RÖDA TAPETER`!!!!!!!

haha så tungt att vara bästis med sig själv!! lixom helt lika på alla sätt! xD<3

SISTA BILD AV DENNA STIL xD loovar ska förbätra mig på mina bilder.

nalle sover på min mage 47/7 !!!!!!!!!!!1


men aja om jag inte bloggar senare då säger jag goodnatt alla mahmuud :D

Ny desing!

shoo! vad tycks om den nya desingen ?
grejen är att headern är för högt upp , ska försöka fixa
men men ´bloggar senare
ciiaoo


lite försenad inlägg

shoo :P vaknade vid 11 eftersom att igår gick jag och min bror skit lång promenad vid en sjö , asså vet inte riktigt vad den heter , kanske den sjön som alla i klassen typ snackar om menmen sen asså shiit världens backe xD jag dog men aja ! vad ska ni göra idag då?:P sj ska jag bara sitta hemma eftersom att de blev inget med hby för att madde skulle sova hos malin och min mormor och morfar är inte hemma ....förresten vad tkr ni om folk som bara gillar att anklaga folk och inte säger vad dom sj har gjort? :S själv blir jag lite störd men aja .
ciaaoo

svartvit xD




fett mysigt i vår gård :)

shuuusan :D!

kom nyss hem från skolan -.- svär idrotten var KNAS jag tänker inte säga vad som har hänt men de va bråk mellan ngra tjejer och jag som vanligt mste vara med ! :( menmen! igår blev kakan super goood! :D blev så stolt! höhö! ville bara säga att ser skit mkt upp till er tjejer i klassen , ni vet vem ni är! ( dom som jag umgås mkt med)
. säger inte att jag inte gillar alla andra! för jag gillar alla mkt :) förutom då dom jag är ovänn med . VAD FAN SNACKAR JAG OM .. men aja tänkte åka till hässelby ! ska fråga om jag får åka tåg dit! :D eller så kommer min morfar efter mig -.- men aja nu kommer bilder!




jag idag , ( kolla inte bakrunden , vi håller på med kartonger för vi fixar en sak hemma)

fan va sööt nalle är på morgonen!


Kärleksmums<3

hellu igen xD  nu har jag bestämtmig för att göra detta!!!

kärleks mums xD tihi ska försöka värkeligen! jag är ju bara van med enkla bakelser t.e.x muffins och chokladbollar och sånt enkelt xD tihihi menmen jag visar mitt resultat på mina KÄRLEKSMUMS

-.- / :D

hellu! :) har änteligen pluggat klart engelskan :) tänkte nu leta efter recept till någon bakning men om jag inte har ingredienserna så tar jag de imorgon kanske eftersom att jag ska åka till hässelby då :/ kanske jag kan göra med madde :D?! ska fråga :) okej men nu ska jag ba CHILLA !! pallar inte mer .. DOMINIKA ÄR TRÖTT xD okii men jaja här kommer bilder!


JAG HATAR ÖVERSÄTTNING

 
aja ciiaaaoo alla katter :D<33

BILDER!


PEACE FRÅN MIG OCH NALLE:D

fett söt


svär jag skrev  nästan 4 sidor om älskade madde igår kväll(L)
jag älskar värkeligen dig underbara KUSIN<3




-.- skit kul dag ( NOOT)

shooo!! idag i skolan gick vi till skogen och då var vi i grupper -.- och var jag med saraL och Felicia från klassen sen i ngra från andra klasser sen vart det massa matte frågor och BLA BLA BLA men sen kom liana och hennes kompis sen från ingenstans hon hoppade upp på min rygg xD och va typ där skiit länge xD sen hon ville inte gå av xD haha menmen ...sen påvägen tillbaka till skolan träffade vi på SKIT SÖTA fluffiga hundar:D en va typ 10 månader och satt i en vagn! svääär skit sööt:D jag dooog asså! mina ögon på dunkade av STORA hjärtor xD hahhaha saaik xD menmen som matsäck hade jag skit torr mat -.- räcksallad med kex och frukt sen festis xD åt typ allt förutom salladen ;D menmen , sitter och sjunger på en skit bra låt ! som heter moment like this! men ska nog vara inne lite till sen göra saker som jag mste göra t.e.x. : LÄXOR , rasta voven ,BAKA :D tihihi :D skit kul  , men vi får se om de blir ngt med bakning :) meeen hööör av mig senare :)  ciiaaooo Peaarla :D hahahh har hört de från en reklam xD tihihi , juste asså dagens längan är : JJAAAGG VIILLL HHAA SOMMAR LOOOOOOOOOOOOOOOOOV NUUU!! , STÅR INTE UT I EN VECKA TILL!!!!!


<3


•1.Jag hatar tuggumi
•2.jag hatar att stå i kö när jag har väldigt bråttom
•3.älskar att jiddra med folk xD
•4.jag kan gråta för sorliga filmer
•5.älskar hiphop dans
    




gott och blandat:D!

shuu!!
tänkte visa er en kudde jag gjort på syslöjden idag!
och outfit! och världens sötaste wove!!

:)

och baksidan :)

OUTFIT
kortarmad tröja -kommer inte ihåg
gråa mjukisar -stadium
strumpor-tensta centrum xD

=S de var inte meningen att göra fjortis
med handen xD

kolla kolla kolla!!! skiiit söööt juu!!!
haha ekta jag när jag ser madde :D<333

de är så många som jag saknar med de är så många som inte fattar de / är onsynlig eller ?:(

shuu! kom hem från skolan för typ två timmar sen ,direkt när jag kom hem tog jag av min och blabla sen lyssnade jag på musik och dansade ihjäl mig xD höhö men i skolan har jag inte gjort ngt specielt förutom matte och sånt SKIT! menmen imorgon ska vi ha någon dag tsm men andra klasser och då ska vi typ gå ut till skogen och göra något där PALLA asså shiit!!sen har man hört också att de ska bli regnit! menmen! jag tar de som kommer :S ! menmen ska snart tagga ner till centrum för att köpa matsäck och sånt skit!. men juste asså vem blir ovänn för en fkng boll!? asså shiit jag och en kompis som jag nu är ovänn med var ute och hittade en boll då säger jag att hon ska ta den för att om jag skulle ta den då skulle någon se mig sen tog hon den och då kom vi överrens om att den var min sen leker vi med den och sånt sen idag skulle jag och hon köra kråkan med den i skolan och då kommer mina andra vänner och vill köra med oss då säger vi okej sen bara för att den här tjejen då hade sagt när vi var ensamma att hon skulle börja då sa ngra av dom att dom ville börja , då blev min kompis skit sur och mina andra vänner blev väll lite små sura för att hon höll på bestämma och så!sen går min kompis och bla bla sen smsar vi vidare och håller på att bråka ..sen via sms säger hon att vi bestämmde inte att de skulle vara bara min boll? .. ASSÅ SHIIIIITTT FKKNNG ONÖDIG TIIID!! PÅ SÄÄÄR BRÅK :S-- menmen jag tänker värkeligen inte säga förlåt :S menmen !  tänkte visa lite bilder SOM VANLIGT :S meeen cyyyaa<33


Smile.

shoo! :D kom hem för inte så längesen!! jag va ute med kompis och vi gick till centrum lite sen körde vi kråkan! och då ska man studsa en boll mot väggen sen ska man hoppa över den! och förut kunde jag inte hoppa över den men nu kan jag :D höhö menmen sen visste vi inte vad skulle göra så då gjorde vi bara något menmen !nu är jag här juste haha jjag och kompis  tog bilder då vi skulle hoppa men de blev inte så bra xD men  jalla nu kommer bilderna!





jaja ska käka nu ciiaaoo!!

100%sant!


at home -.-

shuee! sitter bara nu och sjunger som en  galning xD och chattar med alexandra:P<3
menmeen jag bloggar seen !


fett med tråkigt!

godmorgon -.-

hejhej! ska tillskolan senare eftersom att vi börjar
08.50 = sovmorgon :P
men igår var jag ute med alice och då gick vi runt och körde lite lekar
med min boll sen gick vi till en kina gunga och de var så blött
där eftersom att ngra hade haft typ vattenballonger där :S
så istället fanns de en basketkorg där så haha jag körde med en liten
boll i den xD skit nice! men idag senare typ vid lunch ska klassen åka och göra
simm prov förutom jag eftersom att jag har läkartid och ska kolla min
migrän -.- fan! jag vil värkeligen bada men aja :S.
meenmeen antar att jag bloggar senare CIIAOO<3

(tagen igår)

i skuulan :D


mobilen jag ska få



mer info

shuu , jag hann inte förklara allt igår ! men vi gick till kina resturang och åt bufe sen till efterät fick vi friterad banan:) sen skulle vi igänteligen möta en kille för att min bror skulle köpa en ny mobil så att jag kan få hans ! ska visa bild på den , men aja men någon i killens familj åkte in på sjukhus typ så han kunde inte men nu är min bror påväg dit för att köpa den så jag antar att jag får mobilen när han kommer hem :P ''YES'' menmen! idag har jag bara varit i skolan sen hemma .älskar en parson skit mycket men kan inte säga VEM:)..meenmeen nu kommer bilderna som jag inte visade igår .
    juste ja idag hade vi talangjakt i skolan och då var det lea i vår
klass som sjöng sen massor från andra klasser ,och då vann 4orna
som va ganska bra.:) de va typ ngra tjejer som dansade åt låten jag la till i förra inlägget:)
tihihi! men nu kommer bilder
 
resturangen tihi med min sko xD
 
 me!<3
 
utsikt -båtar och hav :D och väg


hähä! tyyngaste !


På stanen med bror idag :D

helluu!! idag var jag ute med bruur i stan sen typ 3 sen vi skulle köpa converse till mig men eftersom att jag inte kan BEHANDLA skor och tar sönder dom lätt så fick liknande istället ! menmen vi hade fän! vi gick promenad runt staan sen en gammal man skulle leka att han kunde TALANG men töntiga saaker menmen sen han ba att alla skulle komma fram :) då jag och min bror gick och ngra andra sen blabla bla menmen nu kommer bilder!<3

haha förful min!! jag försökte le men jag garvade bara! xD PS: mina skoor:D

höhö! min tööönga broor!

man måste bli vänn med statyer!! ( felstavning)

mee!

den galna snubben!

jeans jacka/outfit





 OUTFIT


:P

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
´haha o jag går som en cp barn med shortsen

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
aha haha oke:) haha vetu jag har shorts på mig just nu:D skiiit skönt

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
är du påväg nu?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
den andra
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
hej jag börjar gå nu.kan du börja gå om typ 4min ?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
:o VA SÄG PÅ GUD

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
men orkar ej presis nu.Typ om 10 min?

8. Vad vill du höra mest av allt?
När?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
vrf:)
10. Din romantiska replik?
ok:)

) 11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Oj jag såg inte smset. haha:P skulle ni inte åka t stan typ?

varmt!!/sommar!


hellu! :D gör alla ? själv kom jag inte hem för så längesen!! asså shiiit de är värkeligen sommar!! de är ass varmt!! asså hela dagen i skolan jag DOOG :D kanske för att jag inte tar på mig rätt ? menmen igår var det värre för då hade jag kofta med jeans!! och två tishörtar !!! sheatt , men idag har jag iaf tights och tishört:) skönare! men vaad f*ck snackar jag om xD jaja hoppas ni njuter av sommareen . asså ilääääh jag längtar som fan till sommarlovet  och till en mobil jag ska få!! hoppas de iaf! . vi har sommarlov om 3 veckor!:D asså 9juni! höhö!
men nu tänker jag bjuda på bilder som jag tog härromdagen när jag och en kompis var ute :P
juuste jaa igår var jag och min mamma , bror ute jag skulle fixa sen saak! sen efter gick vi till mammas kusins grill bar! asså de är thai wok :D de va super!! så de blev ingen skola igår!! menmen ! som otur var det fridluftsdag som jag gillar!menmen


haha fattar inte varför jag alltid tar kort på mina skor xD


jag och bästa/underbara madde !!<3


jag- heel död av solen xD pluus min kofta! häromdagen


varför inte sola :) förresten jag bodde ha uppsatt med mitt hår!! :S


juste jag har skaffat jeans jacka med märket adidas! lovar-jag ska visa!

shuuu

shoo!! gör alla?! höhö!! själv är jag glad för att blivit vän med någon jag  har varit ovänn med :)!
meenmen !! förresten jag vill veta vilka som läser denna blogg så skriv erat namn via komentar:D pleeaasse
tror att dom andra i bloggen också vill veta:) menmen nu tänker jag visa bilder som är tagna idag höhö! känns som att jag tar nya bilder varge dag :S .


jag tog mycket mer men pallar inte visa alla:) meen vi höörs:)
Kraam<3!


skämt! :D

BLONDIN SKÄMT

1.Varför öppnar blondinen mjölkpaketet i affären?
svar: Det står ju öppnas här...

2.En blondin satt och funderade riktigt hårt efter att ha sett en film där man pratade ryska. Efter ett tag sade blondinen:
-Tur att man inte är född där, då hade man ju inte fattat någonting av vad de sa.

3.Det var två blondiner som satt på en bänk i Trollhättan och diskuterade, när den ena frågade:
- Vart är det längst, till Månen eller Borås?
Då svarade den andra:
- Men hallååååååååå, ser du Borås eller???

4.En blondin kom in till en textilbutik och sa:
- Jag behöver tyg till gardiner till min dator.
- Men vad ska du ha gardiner till datorn för? undrar expediten.
- Men, hallåå? Jag har ju WINDOWS?!

5.17 blondiner stod utanför en nattklubb och väntade.
- Men ska ni inte komma in? Frågade en vakt.
- Nej, man måste ju vara 18 för att komma in här!

6.Vad är det för likhet mellan en kundvagn och en blondin?
svar:Svar: För en tia får du dem vart du vill!

GÅTOR

1.vilken punkt är onsylig?
svar: Tidpunkten

2.Vad är det för likhet mellan en fiskare och en bebis?
svar :Båda vill ha napp!


FRÅGA TILL ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG

//manda,dominika


tjenna mitt bena :P

vaknade typ 10 eller 11 jag kmr inte ihåg sen kollade jag på tvääh sen tänkte jag på min STÖKIGA klädskåp så då började jag packa där och sånt:P sen assåå shiit jag dog!! fett jobbigt menmen! hahaha jag vet att jag alltid säger ''Menmen'' men asså de gick en ica reklam förut då en av dom dära lekte att han bloggade då han ba MENMEN och sen tja tja! ahah skiit kul ;D sen enda sen dess är jag van! :D meenmeen xD asså jag svär de kommer atuomatiskt! :P menmen igår kväll upptäkte jag att jag kan kolla på tv via mobil :D höhö menmen nu tänker jag visa '' glada '' bilder på mig från igår kväll

blev inte flera eftersom att datan är knas nu :P


MENMEN CIIAOO

haha! jag och min kusin angelina! :D NORMALA !! ( NOT!!) ps:vi driver ba



hahaha tare lungt!! vi driver! och vi ska inte gå på någon !! blondin eller någon !!
höhöhö! vi gillar alla :) som gillar oss :P

ååhåå

Helluu:D asså de knas! höhö jag hinner typ bara blogga sent! menmen ni kan ju ändå läsa nästa dag:) om inte ni är vakna :P meenmen idag duchade min bror bebisen :D (nalle) sen fick jag torka han och jag kammade han! :D sen duchade jag :) super skönt!!:) seen små städade jag mitt rum och typ kollade på foton och sånt:P sen cyklade jag ner til centrum för att köpa gott till mej och mamsen:) eftersom att min bror har åkt till kusin och ska typ sova över hahaha när han skulle packa sina saker då tog jag ut hela tiden för att jag inte ville att han skulle åka:) hahaha de klart om man är van att alltid se varandra , :O omg!!! shiitt hur ska det bli när han ska flytta ut?!? nää förresten jag ska ju flytta med:)! jag skiter ii wallahi jag ska! :D haha menmen  nu sitter vi och kollar på en film med typ Al pacino:) jag älskar hans filmen så jävla grymma! :D meenmeen jag antar att jag bloggar mer imorgon:D!! höhö!! kanske åker till hässelby i helgen:) i think so ! :D meenmen nu visar jag bilder på mig och ny duchade nalle! :D höhö


söötiissh<3


man måste bjuda på sig själv! :D

och neej! bryr mig not! om ni tycker jag är fjortiz!

någon på rymen :O! prison brake!! haha ofta xD
nää men asså han ville inte bli kammad eller torkad xD!

R.I.P. min bästa/älskade/tungaste farsa!<3

ciiaoo<3

Både gammla och nya bilder!!<3


(tagen igår)

(tagen igår)

höhö jag och nallexD ( tagen igår)

SÖTASTE BEBIS<333


jävlar va soligt de va XD

vet inte vrf jag lägger ut den :P menmen

fint med grönt:P ( fotot taget vid mitt hus:P)


ciaao


sent inlägg menmen:)

hejhej! nu är klockan typ kvart i två !! men jag somnade typ vid  10 och vaknade typ halv 1 ! :O SHEAT aja men innan de hade jag och min bror varit nere i källaren och hittat en jävlar massa minnen av min farsa :'(...
menmen ! jag skriver väll imorgon:) ciiaaaoo

gratisbio:)

[http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=296527


GRATISBIO

Hejhej! blev nyss medlem i www.gratisbio.se de är en super rolig/bra sida som man ska tjäna poäng genom massor med roliga spel och tävlingar och massa annat! genom det kan ni med summan ni fått (poäng) antingen få  en biobiljet gratis eller så får ni något annat spännande! ni bestämmer:)!

:)

shuee! asså guud va dåligt! jag försökte göra en ny header till min andra blogg  men allt är knas! menmen aja vad har ni gjort idag?! :D själv har jag varit i skolan och sen hemma sen ute med patricia , alexandra, issa, mikaela , alice !.menmen i skolan har det INTE hänt något specielt:P meenmeen:/
humhum! asså jag har kanske bara gjort 187 inlägg i denna blogg! UCH så dåligt av mig ..
jag ska blogga som fan! skiter i bräää! ska förresten försöka bli medlem nu i gratis bio :D höhö
alice och patricia är med i de därför tänkte jag också . sen förut fick patricia en biobilljet av dom så tror inte att de är skit snack! höhö men ciiaoo!! ska nog ducha snart :P


med alice'

heejheej sitter nu hemma hos alice:) vi ska väll göra någoot snart:) höhöö men tänker inte göra ngt långt inlägg men vid 6 ska vi till kyrkan sen där får man typ kakor och sånt jsg har aldrig varit där men dde har ngra i min klass men nu kommer ngra bilder på mig och henne :D cyyaa



hellu!

kom typ nyss hem från skulan och nu äter jag eftersom att
de va skit mat i skolan -
höhö!menmen ! juste rania har änrad designen i vår blogg:D www.tjejermedstil.blogg.se
kolla! höhö men vi höörs!! love and peace!




love yaah my best dog ever!


´din sharmoota ( inget illa menat )

shuuee! görr allla! själv har jag hittat bilder på mig som bebis :O höhö tänkte visa er . och dessutom musiik:D


kiss me thru the phone-







Akon ft. Sweet Rush - Troublemaker



Flo Rida feat Akon Available


Akon ft. Rick Ross cross that line with lyrics


bilderna :

hahahah men jag vet inte hur dom klädde mig XD!!



gudmorgooon sötisar :D

hääällu:) jag vaknade typ kvart över 8 sen log jag kvar i
sängen kanske en halvtimma sen kom min vove och hoppade på mig
för att jag skulle leka med han! xD haha han är så sjukt söt min fina vova:D<3
menmen sen kollade jag på tv och nu data ;P hmm asså jag
undrar om jag ska åka till hässelby idag för jag ringde
igår till min morfar då sa han kanske idag :/
asså jag hoppas de!!!jag vill träffa madde och malin!
menmen! föreesten jag tror att jag ska göra en ny header! häöhö:D
vi får se om jag lyckas!!
höhö! menmen ska nog inte skriva så mkt mer :D menmen
jag måste BLOGGA MER asså jag bloggar inte
lika mkt mer:S men jag ska förbettra mig för bloggning är
en del av mitt liv!
juuste igår hyrde jag och min bror en film
som heter ( den onsynlige)
asså skit grym film yaaoo!! haha den handlade om
att en kille blev mobbad och sen blev han skyldig dom elaka
i klassen ganska mkt pengar på något sätt och då
ville hans kompis ge pengarna för den mobbade hade inte råd
sen tog dom inte imot pengarna
seen hade dom gjort ett rån och då shallade en av deras kompis och
då mistänkte dom den som dom mobbade och då sa han
att de var hans kompis ( som va hans enda bästa vänn)
eftersom att hans kompis ändå skulle åka men han ändrade sig
utan att den mobbade visste de därför hittade dom han och slog ihjäl han
och då dog han sen typ vaknar hans ande och först tror han att han
lever men ingen ser han  och sen kan en av dom som slog han (tjejen)
höra han eftersom att han jagade henne hela tiden och skrek på henne
och tillslut började hon gråta för att hon visste tillslut att de inte var han som
shallade och att de var hans kompis.
sen hittade dom hans kropp och anden trodde att han att han fortfarande
hade chans att leva om dom hade hittat kroppen men nej
dessutom hade han lite liv kvar men hans hjärna var inte igång så då
gick tjejen dit ( som hade mördat han)
och pratade med hans mamma genom vad han sa till
henne och han ville dö så han sa åt henne att vrida på knappen till maskinen
som typ heter desperator så då vred hon den och sen hamnade hon i
fengelse och då va filmen slut!
haha oj! nu har jag visst sakt för mycket!! haha menmen se den ändå för den
är skit bra:)
okej meen vi hööörs:D
hejdåå alla kizze katter
kram/kizze katt

(någon dags gammal bild:)


tjenna mitt fkng benaXD

shuueee! kom hem vid 1-2 sen jag ba laaandade på soffan! ouuff jag svär jag var skit tröött! :S sen typ andra timmen jag vaknade och gick in på datan och åt lite xD sen nu jag är häär:D höhöhö  ,menmeen jag inget att säga därför får detta bli ett kort litet inlägg:D höhö meenmeen vii hööörss PEACE AND LOVE!

dagens outfit!


me

jag har tröttnat på min hårfärg -.-

shuu-VARNING FÖR SKIT FUL BILD PÅ MIG LÄNGST NEER

shoo!! kom typ hem vid 2 eller något sånnt men vem bryr siig! .menmen idag har vi inte gjort något specielt i skolan förutom att jag och ngra till hade nationella i grupparbete!! asså vi va delade i två olika grupper men bla blaa:D ... vad har ni gjort idag dåå ?:) jag har läääängtat hem!! asså ouuff
idag jag vaknade SKIT TRÖTT !  jag pallade värkeligen inte att gå till skolan! men sen jag ba nu ''duktiga'' manda ska vakna! xD saaikk ,meeen meen jag tänkte bjuda på bilder 'som vanligt''
                                                                            
änteliigen funkar den:D!!!!

me! :)






jooo förresten!! vill ni veta varför jag inte gillar att lägga ut bilder när jag skrattar?!
nu ska ni få see!!


UUUCCHHH JAAG ÄR SKIIIT  FUUUUUUL!!!! FATTAR NI NUU!!!
JAG BLIR HÄLDRE KALLAD FJORTIZ EN ATT VISA MIG SÅ HÄÄRs


nice day

höhöhö shooo:D
kom nyss hem!
idag var jag med alice , sen frida sen gick hon
och sen var jag och alice vid en åk grej asså svårt att förklara
men ni har säkert åkt en sån!
aja sen var vi där ganska länge sen ringde vi
cecilia eftersom att jag alltid har velat träffa henne
och då mötte vi upp henne vid tågstationskiten
sen gick vi runt och dom började tjafsa!
hahaha jag svär hon är skit kul!
menmen!! dessutom har vi tagit mkt bilder:P
eller mycket och mycket! men tillräkligt:)!


haha ful face!! , men fattar ni nu ??:S


blää

PEACE ''

skuuuulan
menmen jag antar att jag bloggar nån mer gång!!
ciiaoo


hemma från hby!

shuuuuee!! idag fick jag vakna kl 10 sen åkte vi till kyrkan in i stan sen typ 1 kom vi hiit ( hem till mig )
sen åt vi lite och min morfar och bror hängde upp en klocka och ngra tavlor:D änteligen!!
menmen har jag tagit mkt bilder när jag var i hässelby!
höhö asså de blev knaas på valborgeen XD!! haha menmen vi hade kul ändå och de är ju bra med motion!:D
haha så här var det! jag malin madde skulle till majbrasa då deras kompis (robel) ville följa med då vi  ba okej
sen vi kom fram till majbrasan i hässelby gård då han ba de är skit tråkigt här och att vi skulle gå till en annan som låg längre bort! då vi ba okej men jag tvekade lite men sen vi gick ändå , då de tar typ en halvtimma att komma dit
då typ de kommer skit mkt folk därifrån!! sen vi går dit då allt är över!! aasså vii doog en sån jävla lång väg och inget hände! sen vi går tillbaka den låååååååååånga vägen då de är lagom brasa kvar då vi står i en skiit lång kö till sockervaddXD hahahah! sen tillslut vi kommer fram sen vi går heem:S eftersom att de var så tråkig menmen
de va kul iaf! haha menmen igänteligen skulle jag vara med madde ,malin och ngra till! men jag gick ju så tidigt!.
menmen nu kommer bilderna! haha efter kyrkan igår kväll gick jag och madde en lång promenad till statoil
för att köpa ngt gått! :) sen på vägen diit tog vi bilder sen utanför kyrkan tog hon ngra på mig :) tihihi asså när kyrkan var slut :D menmen nu kommer dom! tänker inte babla mer:D höhöhö-


utanör kyrkan:P


höhö!  jag kör kungfu med trädet:D


^^

härligt med blommor:D



höhö! jag i skolan :D

jag gillar INTE min ögonfärg :/

maddes fina blommor i köket! asså jag blev galen i dom ( dom är inte äkta)



meen meen vii sees:D<3333333333333 kram (( manda

RSS 2.0